Neljän koiran laumamme asuu palvelijoidensa (minä ja poikani) kanssa Vantaalla.

Ensimmäisen koirani hankin vuonna 2014. Jonkun ajan päästä Danin kotiuduttua, tuli ajatus toisesta koirasta, joten seuraavana vuonna 2015 Aku muutti meille.

Poikien kanssa olemme harrastaneet vinttikoirien rata- ja maastojuoksun sekä ajuekilpailujen lisäksi omaksi iloksi agilityä ja nose workkiä. Olemme käyneet tutustumassa flyballiin ja pari kertaa osallistuttu kahden koiran temppukerhoon. Pojat ovat kastroituja, joten virallisiin näyttelyihin meillä ei ole asiaa, mutta olemme hakeneet muutamat ulkomuodolliset arviot Suomen Italiaanot ja Cirnecot (SIC) vuosittaisista Club Showsta. Olemme edustaneet poikien kanssa Suomea Euroopan Maastomestaruuksissa Tanskassa vuonna 2018 ja Akun kanssa myös Virossa 2019.

Vuonna 2019 podin vakavaa pentukuumetta ja sen myötä Siru liittyi laumaamme. Sirun kanssa olen tutustunut lähemmin näyttelyharrastukseen.

Alkuvuonna 2021 sain extempore ajatuksen ottaa neljännen italiaanon etätyöajan innoittamana ja pongattuani mielenkiintoisen Kiti-pennun.

Tyttöjen kanssa olemme käyneet ahkerasti juoksuharjoituksissa Helsingin Vinttikoirakerholla (HVK) ja Luhtilaukkaajilla, Hyvinkäällä. Siru on osallistunut pariin maastojuoksukisaan, mutta Kiti ei ole vielä ehtinyt aloittamaan kilpailuja. Harrastamme tyttöjen kanssa vaihtevalla osallistumisinnolla näyttelyitä. Kitin kanssa olemme myös kokeilleet MEJÄä (metsästyskoirien jäljestämiskoe).

Kilpailuttajuuden lisäksi olen osallistunut Helsingin Vinttikoirakerhon kisoissa erilaisiin tehtäviin. Kesällä 2022 pätevöidyin vinttikoirakokeiden koetoimitsijaksi. Toimin Suomen Vinttikoiraliitto ry:n virallisena mittamiehenä (whippettien ja italianvinttikoiran säkäkorkeuden mittaaja) sekä HVK:n jäsensihteerinä.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita